Du er landet på Bålstativ.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL bålkurv. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle vidaXL bålkurv tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål

  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål som vi har fundet til 669,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Med denne 2-i-1 bålkurv og grill kan du grille mad, samtidig med at du nyder varmen fra et hyggeligt, knitrende bål. Bålkurven er perfekt til at skabe en hyggelig stemning i din have, især på kølige aftener.
Bålfadet kan holde nok træ/kul til at holde dig og din familie varm. Bålkurven er forsynet med en krombelagt grillrist på toppen, og den kan også bruges som en grill. Bålkurven er lavet af robust, pulverlakeret stål. Der er et håndtag i hver side, så du nemt kan transportere bålkurven.
Bålkurven er yderst stabil takket være den store bund.
Med sit kompakte design er bålkurven et ideelt valg selv i små haver.
Farve: Sort Materiale: Pulverlakeret stål Diameter, grillrist: 34 cm Diameter, bundplade: 38 cm Højde: 60,5 cm Samlet længde (med håndtag): 47,5 cm Krombelagt grillrist Med kulpande Montering påkrævet: Ja…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste vidaXL Bålkurv på listen er vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål fra VidaXL DK med en pris på 669.00. Billigste udvalgte Bålkurv er vidaXL bålkurv til haven med grill 47,5 cm stål som du kan købe for 669.00 hos VidaXL DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående vidaXL Bålkurv data og priser er hentet fra 1 butikker (VidaXL DK). Alle vidaXL Bålkurv tilbud er opdateret i dag 05-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Bålkurv guides:

Fandt du ikke det rigtige Bålkurv blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Bålkurv: